OGIBiz Website

Main Description
2867336

Menu
2865277
Space
2867320
Vertical Image Area
2867863

Βάσει Νομοθεσίας στην Κύπρο ισχύουν τα πιο κάτω: 

Η φοροαπαλλαγή των ασφαλίστρων ζωής καθορίζεται στον περί Φορολογίας του Εισοδήματος Νόμο του 2002, ο οποίος προνοεί ότι:

Vertical Image Area
2867864
  • Τα ασφάλιστρα ζωής εκπίπτουν του φορολογητέου εισοδήματος αν κάποιο άτομο έχει ασφαλίσει τη ζωή του έναντι κάποιου ποσού πληρωτέου κατά το θάνατό του με Ασφαλιστική Σύμβαση, νοουμένου ότι τα ετήσια ασφάλιστρα ζωής δεν υπερβαίνουν το 7% του ασφαλισμένου ποσού.
  • Η έκπτωση για ασφάλιστρα ζωής συμψηφίζεται με άλλες εκπτώσεις (π.χ. εισφορές σε Ταμείο Προνοίας, σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κτλ.), το σύνολο των οποίων δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1/5 του Φορολογητέου Εισοδήματος.

  • Αν η Ασφαλιστική Σύμβαση ακυρωθεί μέσα στα πρώτα 6 χρόνια από τη σύναψή της, το άτομο που έλαβε την έκπτωση, οφείλει να προσθέσει στο εισόδημά του ένα ποσοστό των ασφαλίστρων για τα οποία έλαβε έκπτωση, όπως αυτό καθορίζεται στον περί Φορολογίας του Εισοδήματος Νόμο του 2002. 
Main Description
2867865

Το κράτος προσφέρει ένα δώρο το οποίο εμείς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε έχοντας πολλαπλά οφέλη. Ενεργοποιώντας ένα πρόγραμμα το οποίο προσφέρει το προνόμιο της φοροαπαλλαγής, τότε μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα ασφαλιστική κάλυψη ζωής, συστηματική αποταμίευση και επιστροφή φόρου.

Ζητήστε την δωρεάν υπηρεσία εξατομικευμένης ανάλυσης φόρου και μάθετε σήμερα ποιο είναι το δικό σας περιθώριο για σκοπούς φοροαπαλλαγής.

Το κράτος χαρίζει λεφτά και σας προτρέπει να ασφαλιστείτε. Τι λέτε; Σας ενδιαφέρει;

«Ζητήστε Δωρεάν Ανάλυση Φόρου»

Footer
2865282